yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son kerte ciddi bir öneme sahiptir.

Seçilecek kapı derunin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonra. Lazım anlayışaretler ve aydınlatmalar mimarilmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını Yangın Çıkış Kapısı engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme alınan bu makalemızda;

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması yürekin kullanılan eşyalardır. Her ne denli meselelevleri…

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul ali birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapılarını yıldızlı kalmak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş tütün  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli yapışmak ciğerin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page